Több, mint bográcsozás

Szombaton immár az ötödik alkalommal rendeztük meg közösségi bográcsozós találkozónkat. Visszagondolva az előző évekre nem kétséges, hogy nagy utat tettünk meg. Négy évvel ezelőtt egy pici telken egyetlen sátorral felszerelkezve kellett megküzdenünk nem csak a szokásos szervezési munkákkal, hanem még a ránk zúduló jégesővel is. Idén már egy szépen rendbe tett telken, az új növényekkel még szebbé varázsolt Kapcsolat Park szomszédságában főzhettük a babgulyást, saját kemencénkben sült a bukta, amiket a szintén egyesületi tulajdonú padokon és asztalokon fogyaszthattunk el, valamint egy kölcsönkapott hűtő is a kényelmünket szolgálta.

Szépen nőtt a résztvevők száma is az elmúlt időszakban, minden évben vannak, akik ki nem hagynák ezt az alkalmat és olyanok is, akik ekkor kapcsolódnak be a helyi közösség vérkeringésébe. Tartalmas és üdítő beszélgetések részesei lehettünk, miközben a gyerekek is jól szórakoztak, sőt, a növények ültetésében is részt vettek.

Idén megtisztelt jelenlétével minket Markó József polgármester úr és Pintér György alpolgármester úr is, ezzel erősítve bennünk, hogy Nevelek Göd városának integráns része.

Nagyon örülünk annak, hogy idén már a Nemzeti Együttműködési Alap is támogatja közösségépítő programjainkat, most is azt érezhettük, hogy a személyes kapcsolódásokban kapunk egymástól új lendületet közös ügyeink továbbviteléhez.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük